Over Newtee

software vanuit het hart
Kennismaken?Ontdek de chat

Serviant wordt Newtee

Ja, dat zie je goed. Serviant heeft een nieuwe naam en een nieuw jasje. Een jasje dat beter past bij wat we doen en wie we zijn. Maar geen zorgen, de service en kwaliteit die je van ons gewend bent zijn we uiteraard niet ontgroeid. Sterker nog, het wordt alleen maar beter. Handiger. Want met Newtee brengen we twee werelden samen. Zorg vanuit het hart en software van de toekomst. Zo maken we zorg niet alleen toegankelijk. We maken het sneller, handiger, bereikbaarder, slimmer en zelfs leuker. Zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en menselijkheid.

“10 jaar geleden schreef ik de eerste regels code. Ontzettend gaaf om te zien wat klanten daarmee elke dag doen”

– Marijn, ontwikkelaar Newtee

Samen veranderen we de zorg

Achter Newtee staat een team van vier ondernemers. Jonge vaders, actief met zorg binnen het gezin, bekend met het reilen en zeilen van grote organisaties, sociaal aan de voorkant, slim aan de achterkant, vloeiend in codetaal en allen met het hart op de juiste plaats. Een stevige basis dat het krachtige DNA is van Newtee.

Samen met zo’n 1.700 chatagenten en de grootste organisaties van Nederland maakt Newtee dagelijkse zorg mogelijk. Als kennispartner draagt Newtee bij aan digitale vooruitgang van zorgorganisaties.

Eén chat per maand
maakt al het verschil

We zijn trots op elke organisatie die we ondersteunen. Kleine en grote klanten met grootse doelen. Samen bereiken zij ongeveer 14.000 mensen per maand. De één handelt duizenden vragen af, de ander wacht op die ene chatter voor wie ze er willen zijn. Beiden maken zij het verschil met hun online beschikbaarheid.

Slimme software
met positieve impact

Benieuwd hoe Newtee jouw organisatie verder kan helpen?