PGB

Handig en overzichtelijk jouw PGB tijdsadministratie bijhouden. Onze software is specifiek gemaakt voor alle wettelijke vertegenwoordigers en informele zorgverleners. Jij verleent de zorg voor hen, en wij ondersteunen jou bij het declareren.

Declaren met Newtee

Met Newtee PGB bespaar je al snel 1,5 uur per week. Alle zorgverleners van een budgethouder registeren eenvoudig hun tijd. Het declaratieformulier voor de zorgverzekeraar rolt er daarna automatisch uit. Ook heb je direct een digitaal logboek van (medische) handelingen. Zo krijg je alle belangrijke zaken op één veilige, digitale plek.

Newtee PGB | Persoonsgebonden budget Declareren met zorg

Voor jullie, de PGB budgethouders en informele zorgverleners:

  • 5Handig en gebruiksvriendelijk
  • 5Eenvoudig documenteren
  • 5Flexibel in te richten voor jullie situatie
  • 5Alle (tijd)registraties, veilig en digitaal op één plek

Handig en tijdbesparend declareren

Hoe en waarom
we dat doen?

Annemar is de prachtige dochter van een van onze software ontwikkelaars met het Wiedemann Steiner syndroom en heeft een zvw PGB. Marijn en Rosanne zijn naast ouder dus ook informele zorgverleners. Als vertegenwoordiger moeten zij, naast de praktische zorg, bijhouden van de zorgplanning, ook de administratieve zaken rondom de PGB regelen.

Als softwareontwikkelaar heeft Marijn de (tijd)registratie en declaratie voor zichzelf en de betrokken zorgverleners geautomatiseerd. Zijn hobbyproject werkt al jaren naar volledige tevredenheid. Samen met Newtee wordt op dit moment het softwarepakket doorontwikkeld voor jullie. Want wat ons betreft kan het niet waar zijn dat mensen die al genoeg zorgen hebben, ook belast worden met zo’n administratief proces. Ook gaat het ons persoonlijk aan het hart, daarom deze oplossing.

Wil je dit ook gebruiken? Schrijf je dan nu in en wij houden je op de hoogte.

Laat hier je gegevens achter
en wij houden je op de hoogte!

Inschrijving PGB

Nieuwsgierig naar onze andere software voor de zorg?

Bekijk dan ook: