PGB

Handig en overzichtelijk jouw PGB tijdsadministratie bijhouden. Onze software is specifiek gemaakt voor alle wettelijke vertegenwoordigers en informele zorgverleners. Jij verleent de zorg voor hen, en wij ondersteunen jou bij het declareren.

Declaren met Newtee

Met Newtee PGB bespaar je al snel 1,5 uur per week. Alle zorgverleners van een budgethouder registeren eenvoudig hun tijd. Het declaratieformulier voor de zorgverzekeraar rolt er daarna automatisch uit. Ook heb je direct een digitaal logboek van (medische) handelingen. Zo krijg je alle belangrijke zaken op één veilige, digitale plek.

Newtee PGB | Persoonsgebonden budget Declareren met zorg

Voor jullie, de PGB budgethouders en informele zorgverleners:

  • 5Handig en gebruiksvriendelijk
  • 5Eenvoudig documenteren
  • 5Flexibel in te richten voor jullie situatie
  • 5Alle (tijd)registraties, veilig en digitaal op één plek

Handig en tijdbesparend declareren

Hoe en waarom
we dat doen?


Opgelost voor Annemar
Annemar is de prachtige dochter van onze ontwikkelaar Marijn en zijn vrouw Rosanne. Ze heeft het Wiedemann Steiner syndroom en ontvangt PGB uit de zorgverzekeringswet (zvw). Naast ouders zijn Marijn en Rosanne ook informele zorgverleners.

Naast de zorgen voor Annemar moeten Marijn en Rosanne als vertegenwoordiger ook alle administratie rondom de PGB regelen. Marijn vond dat alle handelingen eenvoudiger konden en ontwikkelde een handige tool. Hij automatiseerde de (tijd)registratie van zorgverleners en declaratie richting de zorgverzekeraar. Zijn huis-tuin-en-keuken-oplossing werkt al jaren naar volle tevredenheid.

Een oplossing voor iedereen
Newtee ontwikkelt op dit moment verder aan de oplossing van Marijn om die beschikbaar te maken voor iedereen met een PGB uit de zvw. Het gaat ons persoonlijk aan het hart. Het kan niet waar zijn dat mensen die al genoeg zorgen hebben, ook belast worden met een ingewikkeld administratief proces. Het kan handiger, dus realiseren we dat.

 

Nieuwsgierig? Laat je e-mail achter en we houden je op de hoogte

Inschrijving PGB

Nieuwsgierig naar onze andere software die wij maakten voor de zorg?

Bekijk dan ook: